Soliga sommar!

Hej på er! Nu är den här.... VÄRMEN! 💛 I detta nu ligger tempen på 34 grader i skuggan. Känner mig nästan glad att jag jobbar så mkt nu då vi har jättebra luftkonditionering där. Glömmer bort hur varmt det är när man går inne i butiken och sen får man en liten chock när man går ut i värmen för att leverera något osv. 😄 Har bara 1 vecka kvar nu sen går jag på 4 veckors semester. Wohoo, kommer bli riktigt nice! Man blir ju inte så hungrig nu om dagarna så sallader är det bästa. Köpte favoriten Caesar på Espresso house häromdagen: 
 
 
Hade ni en trevlig midsommar?? Själv åt jag bara lite gott med familjen då jag jobbade hela helgen. Men träffade en god vän i början på veckan där och sen fixade jag naglarna. Blev gula med glitter och lila inslag. Har redan nu bestämt mig för starkt rosa nästa gång. Såå himla snyggt och fräscht nu under sommaren. Från det ena till det andra, beställde nya skor ifrån HM som kommit hem nu: 
 
Mintgröna i mocka. Så himla nöjd och tänk att dom fanns i storlek 35. Fick även tag i mina favoriter ifrån Adidas.se. Ser ni skillnaden på de nya och gamla. haha 🙊 Smutsiga skor är ju inge vidare så det var dags för ett par nya. Ta hand om er och drick mkt vatten! :D
 

RSS 2.0