Ett nytt liv med mindre stress!

Hej hjärtan! Jag har mått så fruktansvärt dåligt den senaste tiden. Har verkligen släpat mig till jobbet. Har varit extra känslig för ljud och varit mer trött än vanligt, känslig för temperaturförändringar m.m. Gick till läkaren för det är inte likt mig och då fick jag lämna blodprov för diverse grejer. Visade sig att jag har brist på sköldkörtelhormon och fick en tablett som jag ska ta livet ut samt regelbundna kontroller hos läkaren. Men jag är hur om helst jätteglad över detta besked så man vet vad det är och att man kan medicinera. :) Vill inget annat än att känna mig bra igen och stress har tydligen stor påverkan så har gått ner från 100% till 75 ett tag framöver....  Känner redan mig bättre men är fortf väldigt trött på förmiddagar och värmen ute gör det ju inte bättre. Brukar ta några månader innan man märker resultat. Regn behövs nu i hela landet. En vän till mig tipsade om ljudböcker för att koppla av så nu lyssnar jag på lunchen och när jag kommer hem på kvällen. :D
En dag när jag kände att jag inte kan sitta hemma och glo och tycka synd om mig själv så åkte jag och syrran iväg på en liten tripp till en badplats. Kändes helt ok men slut på krafterna efter den dagen. Jag tror dock alltid på att hur dåligt man än mår så är det bättre att bara komma ut om man har möjlighet till det. Liksom tvinga sig, ta dina 2 ben och börja gå typ...
Lite shopping från dagarna när jag hade semester. Köpte en ny kamera och jag är riktigt nöjd!!! Går ni mkt i jobbet eller är väldigt aktiva så kan jag varmt rekommendera baby foot. :) Sockar som man har på i en timma sen börjar den hårda huden lossna och man får lena mjuka fina fötter. ♥

Kommentarer
Postat av: Johanna

Bra du gick till läkaren och fick reda på vad det var. Och sunt och gå ner lite i tid tills tabletten gör verkan.

2018-08-01 @ 21:26:15 / URL: http://nouw.com/momentsbyjohanna
Postat av: Matilda Berlin

Men guuu vad mycket fint du lyckats shoppa =) Kram fina <3

2018-08-02 @ 12:29:06 / URL: http://matildaberlin.se
Postat av: Pauline Hurtig

vad jobbigt att du inte mått bra, hoppas det blir bra!

2018-08-02 @ 20:14:14 / URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Tråkigt att läsa att du har mått mindre bra senaste tiden. Hoppas att medicinen fortsätter att hjälpa och att du snart känner dig bättre.

(Sent) Svar: Tack, kul att du gillar mina bilder från Stockholms skärgård.

Kram

2018-08-02 @ 23:08:27 / URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: My Nordqvist

Vad skönt att det känns bättre nu! :)

2018-08-02 @ 23:29:46 / URL: http://mynordqvist.se/
Postat av: Sara Ekman

Hoppas du känner dig helt bra snart!:)

2018-08-03 @ 09:24:04 / URL: http://aamaziing.se/
Postat av: Carolina

Men ojdå, skönt att kunna äta en tablett för att må bättre, mindre trist att det är hela livet ut. Men skönt att det var en lättare åtgärd att fixa och att du sedan kan få gå ned i procent på arbetet för att må bättre. Glädjer mig! :)

SV; jo tack, det har gått bra med min kära mormor. Hon ramlade på en hundleksak och gjorde illa sig rejält. Tur i oturen var det en ordentlig stukning bara, inget brutet skönt nog.
Tack snälla, den var väldigt god också faktiskt! :D
Ja, eller jag var i tisdags på vc där jag fick kortison kräm, stark sådan, jag använder nu varje kväll (tror det ser bättre ut tack och lov men det är sjukt svårt att sova med det...) och sedan äter jag antihistaminer. Så det blir nog bättre förhoppningsvis men än så länge har jag inte fått reda på om jag fått en remiss eller inte. Eller godkänd remiss med andra ord :)

2018-08-03 @ 10:25:59 / URL: http://knaset.com
Postat av: Emma Engström

Åhh vilken härlig shopping! :D <3

2018-08-03 @ 17:08:16 / URL: http://nouw.com/emmaengstroms
Postat av: Amanda Persson

vad mysigt fint du shoppat! och vad skönt och bra att du tog tag i det och tog dig till doktorn!

2018-08-03 @ 21:47:32 / URL: http://aeperssons.blogg.se/
Postat av: Johan

Skönt att du fått reda på vad det rör sig om och bra att du gått ner till 75%! Viktigt att du tar hand om dig själv! Tänk på att du bara har ett liv och en kropp. Den måste du vara rädd om, men jag håller med dig, att komma ut sådär och göra saker är bra, kanske inte alltid och kanske inte göra vad som helst, men att komma ut i naturen, skogen, landet eller en sjö, det är väldigt fint och bra, och varför då inte göra det tillsammans med en bra bok? Bra tips där!

SV: Nej, radera gamla inlägg finns inte på kartan! De vill jag ha kvar och kunna läsa när jag helst får lust till det :)

Semestern har varit helt crazy! Vilket väder, både i luften och i vattnet! Energin från den här sommaren kommer gott och väl hjälpa oss att ta oss igenom hösten och vintern känner jag :)

Ta hand om dig, så hörs vi när vi hörs! <3

2018-08-04 @ 02:08:38 / URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: Denise

Skönt att ha fått reda på vad det beror på. Hoppas att du märker skillnad snart!

2018-08-06 @ 07:54:08 / URL: http://hundlivet.se
Postat av: JoJo

skönt att du har fått reda på vad det är och att du har fått medicin för det <3 så mycket bra grejer du har shoppat! :D

sv; ja visst är låten bra? :) med mig är det bara bra tack. hur är det själv? :) åh härligt att ni har ac i butiken och att den funkar som den ska och att ditt mående inte påverkas utav den mer :) ha en fin helg vännen! kraam <3

2018-08-10 @ 11:13:05 / URL: http://nouw.com/rockdoll

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0