Shopping time!

Spenderade en helg i sthlm för inte alls länge sedan och då blev det bla en tur till Täby Centrum med. Ögonbrynspennan från Anastasia är ju den bästa, råkade först köpa fel men sen fick jag byta sån tur var eftersom att jag upptäckte det med en gång när jag klev utanför butiken... The body shop har alltid bra produkter som jag gillar. Ansiktsmasken Himalayan Charcoal är faktiskt ett jättebra budgetalternativ till GlamGlow youthmud. :D Min kusin har fått barn precis så jag köpte en tröja som han kan ha när han blir lite större och supersöta strumpor. Sist men inte minst en tröja från Kenzo paris och det fanns bara 1 kvar i den färgen som jag ville ha och i min storlek. Var likadant med ett par byxor från Gina Tricot som jag frågade om i typ alla butiker men var slut överallt. Sen på vägen hem stannade vi till i Norrköping och då hittar jag 1 par i XS på last chance to buy ni vet. :D 
Som om det inte vore nog, gjorde en uppgradering från min Iphone 6 till en 8 plus. Såå nöjd! :))
Ska ni göra något speciellt nu i helgen? Jag firar inte Halloween men jag och syrran ska kolla film och göra pizza. Supermysigt! ♥ Hoppas att allt är bra med er!

Kommentarer
Postat av: Netti Starby

Vad mycket fint och jag älskar Täby centrum! <3 Kramis

2017-10-28 @ 19:27:03 / URL: http://nettistarby.blogg.se/
Postat av: Sara Ekman

kul :)

2017-10-28 @ 21:58:49 / URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Carolina Thoor

Härligt med en uppgradering! Nyligen också gjort ett sådant stort hopp från samsung s5 till samsung s7 :D

SV; tusen tack! Trist att höra att ni inte verkar ha någon sol där du bor. Hoppas att solen tittat förbi medan kommentaren har varit orörd :)
Hahaha, ja den där skulpturen. Ja, det var ju en himla otur! Ja, bytt är bytt är ett väldigt bra & intressant program :D

2017-10-30 @ 21:32:39 / URL: http://knaset.blogg.se/
Postat av: Carolina Thoor

Sv; haha, ja nej det där med att gå och leta efter andra toaletter var meningslöst haha. Ja, det är alltid trevligt med tillmötesgående personer :)

2017-10-30 @ 21:36:47 / URL: http://knaset.blogg.se/
Postat av: Carolina Thoor

Sv; ja, den serien är grymt bra!

Självklart bryr jag mig :) vad skönt att höra! ♥

2017-11-01 @ 08:23:21 / URL: http://knaset.blogg.se/
Postat av: JoJo

shopping är ju aldrig fel :D vilken tur att du fick byta ögonbrynspennan :)

sv; ​vad kul att du ska göra ungefär samma saker som jag gjorde nästa gång du ska till new york :D det var lätt att åka tunnelbana. dom ropar upp varje station dom stannar vid så står det dessutom på väggarna i tunnelbanan vad stationen heter där tunnelbanan stannar :) hehe ja, det var värsta lyx att få bo i en svit under tiden vi var där. vi var hur nöjda som helst :D hoppas allt är bra med dig tjejen! <3 kram

2017-11-02 @ 18:59:54 / URL: http://nouw.com/rockdoll
Postat av: Jasmine

(Sent) Svar: Jag är så himla nöjd med min nya väska från River Island! De har många fina väskor med karaktär, det håller jag med dig om. Hoppas att du hittar en som passar dig.
Kram

2017-11-08 @ 18:07:54 / URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Jasmine

(Sent) Svar: Tack för din kommentar. Kul att du läst min blogg så länge! Headern tycker jag också om, samtidigt som jag funderar på att uppdatera dig inom kort. Tror du att det kan bli bra?
Kram

2017-11-10 @ 16:53:40 / URL: http://rosanatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0