Life goes on!

Omg, en hel vecka sedan sist. Och nu är vi i februari månad. En månad där jag blir ett år äldre. Jag har på riktigt lite ångest över det. Känner mig så gammal och att jag inte har gjort vissa grejer som andra har osv.... tex. skaffat familj, barn och förlovningar hit och dit m.m letar ju även lägenhet men det är ju lättare sagt än gjort... Har sökt alla som finns och får inte ens komma på visning för måste ha högre köplänge :( Har ju inga kontakter heller så får väll snällt vänta på min tur. Haha Jag vet ju att man inte ska jämföra sig med andra men jag kan inte låta bli... Dock vet jag att jag inte skulle kunna boka resor till London eller åka till Stockholm så ofta som jag gör nu på samma sätt om jag skulle ha ett barn och ta hand om... Man kan alltid se det positiva i saker och ting. ;) hihi Nu ska jag bara ta det lugnt efter låånga dagar på jobbet. Men riktigt roliga, alla är så duktiga och vi är ett team!! Imon är jag ledig så nu ska jag bara varva ner med ipaden i sängen och kolla:
 
Just det, En resa för livet! ♥ Väldigt intressant och viktigt program tycker jag som alla bör se... Min favorit Andreas Carlsson är ju även med. Har ni läst hans självbiografi? Gör det, riktigt bra!! Förresten, kolla vad jag köpte hem efter jobbet idag. Jordgubbar och B&J. :D

Kommentarer
Postat av: Petra

Sv tack det hoppas jag oxå

2016-02-05 @ 00:03:06 / URL: http://brunetpetra.blogg.se/
Postat av: wela.blogg.se

Hoppas du får en bra dag!

2016-02-05 @ 11:24:38 / URL: http://wela.blogg.se/
Postat av: emelie

gott med B&J. Ja, det där med lägenhet är inte lätt :(

2016-02-05 @ 16:18:15 / URL: http://nouw.com/emelieastemo
Postat av: Catrin Monica Sandberg

Hoppas du får en underbar dag och att lägenhetsproblemen löser sig :)

2016-02-06 @ 15:46:38 / URL: http://Catrinmonica.devote.se
Postat av: Pauline Hurtig

men alltså BJ och jordgubbar <3

2016-02-07 @ 10:21:18 / URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Postat av: Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Ja, hans självbiografi är bra, fick den och läste den när jag jobbade i bokhandel. Då signerade han den också. Han är verkligen riktigt inspirerande.

2016-02-22 @ 22:26:08 / URL: http://blogg.anniesfotografier.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0