En annan dag!

Heej! :D Hur är det med er?? Här är det bara bra men iår har det varit den minst juliga och mysiga tiden innan jul någonsin... Jag kände att jag inte hann köpa så många julklappar som jag ville och jag har inte längtat heller som man brukar. Helt plötsligt var det julafton, ingen snö och ingen julkänsla alls. Men självklart åkte jag ner till morfar som vanligt och sedan hem till pappa och firade med den släkten. Åt god julmat, kollade kalle och öppnade paket. :) Fick massor med fint: 
 
Jättefina köksknivar med 10 års garanti. :O Ansiktmasker och krämer som jag varmt kan rekommendera. Den från rituals är riktigt återfuktande och masken från The body shop luktar sååå gott.(ser ut som sylt) hihi Fick även pengar, kläder och presentkort. :D
Ni flesta har säkert hört talas om den norska serien SKAM. Jag började kolla några avsnitt för nån vecka sedan och tyckte då att den inte verkade så himla bra som alla säger... Sen i fredags kväll var det ju uppersittarkväll och som alla andra spelade vi. Men fy va långtråkigt det blev med alla reklamer och den tiden när man inte spelade... Började kolla igen och blev helt fast. :P Nu har jag tom kollat den 3e säsongen på norska utan svensk text. Jag har ju alltid älskat det norska språket. En sommar kom det in ett gäng från Norge och skulle handla hos mig på jobbet. Såå roligt och man förstår varandra fast man har olika uttal och dialekt. :D Danska och tyska är däremot svårare. ;) Ni som också har sett denna serie, vem hoppas ni blir näst huvudperson i säsong 4???
Som ni vet ska ju min bästa jobbarkompis sluta. Men nu har det ju börjat en ny kille som har hand om lager. Eller han har inte riktigt kommit så långt än men tanken är att han ska ha den tjänsten sen. Vi har verkligen klickat, såå roligt när vi jobbar tillsammans. Han är bara 2 år äldre än mig så vi har en del gemensamt. :D Nu önskar jag en god fortsättning på året. :)

Kommentarer
Postat av: NICOLE

Vad roligt att du är nöjd med dina klappar! Det är jag med :D Jag älskar Rituals. Använder mycket produkter därifrån och fick även presentkort nu i jul så det är ju perfekt :)
Skam har jag sett klart för någon vecka sedan och jag tycker det är en lättsam och bra serie =)

2016-12-26 @ 19:23:28 / URL: http://nwistrand.forme.se
Postat av: Sara Ekman

Precis kollat klart på säsong 1 av Skam, helt fast nu! :)

2016-12-26 @ 23:58:16 / URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Pauline Hurtig

fina presenter!

2016-12-27 @ 11:29:03 / URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Postat av: Liene Svärd

sv: Ja, många låtar är bra :)
Älskar verkligen kokosolja. Till matlagning, till hår, till tänder, till hud. Men så klart går en tandblekning hos tandläkaren fortare. Jag tänker på det förebyggande men kan bli en till tandblekning för mig när jag har fått bättre rutiner för då vet jag att mina tänder kommer hålla sig vita längre.

2016-12-27 @ 18:08:34 / URL: http://piggigen.blogg.se/
Postat av: sandra

skam är beroendeframkallande!

2016-12-27 @ 18:24:52 / URL: http://www.sandramusic.spotlife.se
Postat av: Liene Svärd

sv: Vad kul :D Tänkte aldrig någon skulle bli inspirerad av mitt inlägg och min framgång. Kan hända mycket över ett år. Nästa år blir ännu bättre.

Tråkigt att din bästa jobbarkompis ska sluta men bra att den nya är också bra :) Kul när man klickar med någon.

2016-12-28 @ 08:50:16 / URL: http://piggigen.blogg.se/
Postat av: Carolina Thoor

Jag förstår vad du menar. Hade heller ingen julkänsla och det var verkligen ''plötsligt är det julafton'', precis som du skrev. Trist då det är så, men jag hade det oerhört mysigt för det! :)

Sv; tack ska du ha! Tack, ta hand om dig med :)

2016-12-28 @ 11:03:04 / URL: http://knaset.blogg.se/
Postat av: JoJo

så mycket fint du fick! :D jag älskar också skam och har sett alla tre säsonger. jag hoppas vilde blir huvudpersonen i nästa säsong :)

sv; dom är både fina och sköna! älskar dom! :D hihi ja, rosa är ju den finaste färgen ;) härligt att du tyckte att dom krämerna är så bra. hoppas du har haft en fin jul vännen! kramis

2016-12-28 @ 17:05:09 / URL: http://nouw.com/rockdoll
Postat av: Anna

Låter som en mysig jul ändå! Och nästan alla pratar ju om Skam, så känner att jag också får ge mig på den snart. Så många kan ju ändå inte ha fel om den! ;)

Hoppas du mår bra! Tittade bara in då jag publicerade mitt första inlägg på bloggen sedan april idag, och tänkte jag skulle kolla runt lite bland de bloggar jag läst längst. Och din är ju en utav dem :)

Stor kram

2016-12-28 @ 17:14:02 / URL: http://annaterneborg.blogg.se
Postat av: Boel

Gott nytt år!

2016-12-31 @ 11:23:01 / URL: http://musicwithboel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0