God morgon Söndag!

Hallo! Helgen går redan mot sitt slut och snart är det skolan igen.  hmm typiskt när man längtar så till fredag och sen helg, och så går den över så snabbt. hehe Pizzan blev jättegod igår och allt gick åt. Fast jag åt ju inte allt själv som ni nog förstår. haha Kollade lite på robinsonfinalen oxå och det var ju jättespännande!  Jag tyckte absolut att rätt person vann! Hans var jätte duktig och förtjänade platsen verkade det som när man fick se ett sammandrag.  Denna dag kommer nog mest bestå av att hålla sig inne för att det är -18 grader ute. Usch! Ska kika in på cdon och se om en filmen i skuggan av värmen finns att köpa än. Var inne i förra veckan och kikade men då var den inte tillgänglig. Har ni sett den filmen???


Den verkar i alla fall jätte bra!  Är byggd på Lotta Thells självbiografiska roman. Och denna filmen är baserad på andra boken. Den handlar om eva, en ung väktare med ett ensamt och ångestfullt dubbelliv som heroinist. När hon en dag träffar polisen erik börjar hennes skötsamma fasad att sakta men säkert krackelera, och tillslut återstår bara två alternativ: att ge upp hoppet om ett någorlunda värdigt liv, eller att en än gång försöka bli fri från heroinet. Men frågan är hur?  

Visst låter den ganska intressant!  hihi  Annars blir det nog att plugga lite senare ikväll och sen funderar jag på att baka muffins med choklad!  Är ju så himla gott! Men får se... Önskar er alla en bra söndag nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0